Vlastnosti registrace manželství s cizincem


Při registraci manželství s cizincem je třeba vzít v úvahu, že manželství uzavřené v jedné zemi není často uznáváno automaticky v jiném. Pokud se tedy ruština oženil s cizí ženou ve své vlasti, taková manželská unie bude muset být dodatečně legalizována doma. Zahrnout manželství v zemi, kde budete žít v budoucnu - ušetří vám to z dalších formalit. Pokud se rozhodnete vzít si v Rusku, vyzdvihněte si potřebné doklady v domově cizího ženicha nebo nevěsty. Budoucí manžel bude muset předložit cestovní pas, vízum nebo povolení k pobytu v Ruské federaci. Také, pokud byl dříve ženatý, budete potřebovat osvědčení o rozvodu nebo smrti předchozího manžela. V případě prvního manželství musí obdržet osvědčení na velvyslanectví v Rusku, že nemá žádné manželské vztahy. Všechny dokumenty v cizím jazyce, kromě pasu, musí být přeloženy do ruštiny a notářsky ověřené.

Žádost o zápis do rejstříku civilního rejstříku může ruština samostatně, ještě před příchodem nevěsty nebo ženicha z jiné země. To bude vyžadovat písemné prohlášení druhé strany.

Při sňatku v jiné zemi kontaktujte velvyslanectví a zjistěte pravidla pro uzavření takových svazů a potřebných dokumentů. Budete-li si už vdaná, budete potřebovat certifikát o rozvodu. Můžete také potřebovat rodný list a další doklady. Na všech dokumentech je žádoucí apostilovat a legalizovat je ve většině zemí Evropy a Ameriky. Apostille postaví ruského notáře. Obvykle je nutné obdržet zvláštní svatební vízum pro sňatek, ale může být uzavřeno s povolením k pobytu nebo jiným dlouhodobým vízem. Mějte na paměti, že v mnoha zemích je velmi obtížné nebo nemožné si vzít turistické vízum.

Video.

Podělte Se S Přáteli
Předchozí Článek
Následující Článek

Zanechte Svůj Komentář