Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze

Na celém světě stovky tisíc párů, každý rok se potýkají s problémem bezdětnosti. A více než polovina z nich stanou šťastní rodiče přes úspěchy moderní medicíny. Zde nejlepší IVF kliniky, podle účastníků na internetu v ruských městech s recenzí.

V tomto článku:

  • IVF kliniky Moskva
  • IVF kliniky Petrohradu
  • IVF kliniky v Jekatěrinburgu
  • IVF kliniky města Krasnodar
  • IVF klinika Nižnij Novgorod
  • IVF kliniky v Samaře
  • IVF klinika v Rostov na Donu
  • IVF kliniky města Chabarovsk
  • IVF kliniky Irkutsk
  • IVF kliniky ve Vladivostoku

město Moskva

Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze

Clinic «AltraVita»

Adresa: g. Ul. Kázání, 4.

Různé: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze

Telefon:.: +7 (499) 127-39-36, +7 (499) 127-04-88

Hodnocení klientů kliniky:

Faith:

Šel jsem tam na první schůzku. Lékař dostal pozoruhodný - alespoň nikdy konfrontován s takovým pečlivé a podrobnější přístup. Okamžitě jsem zpochybnil velmi podrobně o všem, a všechny zaznamenané ve velkém osobní karty. Ve Spojených státech, také všechno velmi pečlivě prohlédl. Pak jsem přijít k povolení SG, a pak jsme si schůzku s androlog. Vstupné stojí 1500 rublů. Na klinice je velmi dobrá.

Anna:

V této klinice, udělal jsem první pokus o IVF + ICSI, první HCG byl pozitivní, ale přestávka těhotenství. Dr. zklamáním byl skutečný. Došlo k prodlení v recepci, ale všichni lidé, kteří potřebují více času k přijetí kdo méně. Lékaři vysvětlit srozumitelně a pocit tok není přítomen. Budeme se snažit, aby i nadále má být léčeno, a současně lékaře ve stejné nemocnici jako udržel plnou důvěru a porozumění mezi oblíbené lékaře a zvoleného způsobu léčby!

Clinic "IVF Center"

Různé 2017

Adresa: Ul. Argunovskaya, d. 3 (Business centrum, 3. patro)

Telefon:.: +7 (495) 645-26-13

Hodnocení klientů kliniky:

Svetlana:

Tato klinika je velmi dobrá, vzhledem k oddělení IVF silnější v Ruské federaci. Když byl přítel vybírání peněz pro tento postup, jsme vylezli celý internet s sebou při hledání názorů, informací, statistik, jasně "Center for Eco" dobří více dívek na eko-forum rovněž doporučil, že tam je ještě levnější než v mnoha městských ekocentra. Výsledek získaný s prvním protokolem, vše se ukázalo, přítelkyně těhotná. Koneckonců, tam je hodně závislá na školení matky, stejně jako velmi důležitý byl odbornost profesionálů, kteří se rozhodli techniku.

Arina:

Nádherné specialisté, vynikající Clinic. vše od zdvořilých dívek se mi líbilo na recepci k situaci ve většině klinice. Ale to jen květiny a plody - je výzvou k "nový život". Nedávno jsem měl chlapečka prostřednictvím této klinice. Mnoho díky lékařů.

City of St. Petersburg

Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze | Různé 2017

Clinic "Eco"

Adresa: g. Saint - Petersburg, ul. Babička 2 d.

Telefon:.: +7 (812) 325-27-27

Hodnocení klientů kliniky:

Catherine:

To je slušná zdravotní středisko s vynikající úroveň služeb, to je obzvláště důležité, aby se v této "pracovních" Metro Elizarovskaya různých lékařských středisek, obecně, ne! Snažili jsme se otěhotnět, které je určeno k různým profesionály. Ale jen na klinice jsme byli úspěšní.

Irina:

Jeli jsme tam na doporučení přátel! Moc se mi to líbilo tam, služba může skutečně nazvat první třídy! Které mají být testovány, přišly výsledky jen pár dní! Peníze utrácel hodně, ale s výhodou! Celkově je to vynikající ambulance pro ty, kteří trpí neplodností!

Clinic "Aymed"

Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze | Různé

Adresa: g. Saint-Petersburg, ul. Stakhanovtsev, d. 13 (m. "Novocherkassk")

Telefon: +7 (8812) 445-20-11

Hodnocení klientů kliniky:

Elena:

V "Aymed" klinice je viditelná po dobu 1, 5 let, vedoucí lékař na Samusenkova Art. A. provést úplnou zkoušku, se nepodařilo zjistit příčinu neplodnosti - nedozrála vejce. Udělal jsem tři IUI - žádný účinek. Ale můj manžel a já se rozhodl, že bychom neměli měnit lékaře, a to z dobrého důvodu! Výsledkem je, že pouze jeden pokus IVF byl úspěšný! Nyní čekáme miminko!

Maria:

"Aymed - na naší nesnadné cestě se svým manželem první kliniky. Ve skutečnosti jsme již byli v zoufalství, ale chtěl bych říct všem - nevzdávejte to! Lékaři v této klinice je velmi sympatická a příjemná, ona Clinic dělá vynikající dojem Obecně platí, že po několika pokusech jsme to udělali, čekáme miminko. Moc děkuji lékařům.

Clinic "Ava - Peter"

Různé 2017: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze

Adresa: Mr. St. Petersburg, Něvský prospekt, 22/24.

nebo avenue. Jurij Gagarin, 24, písmeno A, budova 1

Telefon:.: +7 (812) 600-78-20, +7 (812) 600-77-78

Hodnocení klientů kliniky:

Ella:

Líbilo se mi Ava Petera. Byla léčena lékařem v Kamenetz BA pečující personál, klid před vpichem, pak se dá pít kakao, vše zdvořilý a laskavý. Byl jsem druhý pokus v Kamenetz, doufám, že tohle je moje poslední zpráva. Dr. Moc se mi líbí, zavolat okamžitě, ne rozvláčný, ale všechny otázky jsou zodpovězeny, se má za to, že lékař je profesionální revize provedena na první recepci.

Christina:

Udělala IVF AVA-Petera k Gagarin. Fungovalo to hned napoprvé. Ve stejné přítelkyni dvojčata poprvé. Dívka, která mě udělal, baby podruhé, také (poprvé v Otto udělal - neúspěšně). To vše záleží na profesionalitě lékařů. Tam kryokonzervace embryí. Ale jakmile zjistíte, že jste zvykli embrionchiky je pozorována v místě bydliště. Ale v rámci konzultace budou rozhodně nelze popřít.

město Jekatěrinburg

Photo Různé 2017: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze

Clinic "Partus"

Adresa: g. Str. Mamin-Sibiryak, d. 171 a

Telefon: +7 8 (343) 350-25-90

Hodnocení klientů kliniky:

Tatiana:

Jak jsem uvedl neplodnosti u OM, a můj lékař doporučil Partus kliniku. Říká, že je vysoké procento, nikdo ví, jak to dělají dosáhnout takových vynikajících výsledků. Máme tam všechno úhledně, přátelský lékaře. Přijeli jsme již s výsledky jejich vyšetření, jen ten muž opět dodat rozbor spermatu. Výsledkem je, že nám bylo řečeno, že je to nutné, aby se do 16. dne cyklu. Výsledkem je, že jsem otěhotněla. Moje teta tam dělal taky IVF, fungovalo to poprvé. Který provozuje úžasnou holčičku 10 měsíců.

Zinaida:

Byla léčena v Partus v roce 2008. Zpočátku lékař Zavyalov, pak druhý pokus o Kuznetsov. Výsledek byl pozitivní, dívka je nyní roste, my už 4 roky. Lékaři v této klinice jsou skvělé. Personál speciální dík. Všechny, bez výjimky, velmi pozorný, přátelští a přívětiví. Moc děkuji za zázrak!

Clinic "Family Medicine Center"

Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze | Photo Různé 2017

Adresa: g. Str. Divizní-Vasileva, d. 1/3

Telefon:.: +7 (343) 214-89-99

Hodnocení klientů kliniky:

Valentine:

To slyšel o této klinice. Známý dvojice 3 roky se zpracuje na klinice v Jekatěrinburgu z neplodnosti, ale pak šli na kliniku a po krátké době, když byli děti!

Irina:

Poctivost, upřímnost a profesionalita - to jsou slova, která přijde na mysl při zmínce o této klinice. Kvashnin Elena - lékař od Boha, úžasný člověk. Žádný z kliniky nesplňovaly tak mnoho z těchto zdravotníků. Jsem velmi vděčný za všechno.

Oles:

V roce byla tato klinika pozorována v červnu 2011, Dr. NS Yamalyevoy Tam byly některé problémy, které musely být řešeny na dlouhou dobu. A v důsledku toho - 8. týdnu těhotenství. Lékaři udělali svou práci! Jsem šťastný.

Město Krasnodar

Různé Photo 2017

Na klinice "Embryo"

Adresa: g. Krasnodar, ul. Boulevard Clara Lucko, d. 8

Telefon:.: +7 (861) 261-22-52

Hodnocení klientů kliniky:

Natalia:

Vzal jsem plnou ošetření ve zdravotnickém zařízení "Embryo". Před usazováním na klinice četl hodně z čeho vybírat. Když se po dlouhodobé léčbě, můj manžel viděl drahocenné dva pruhy, jak bylo do pláče štěstím. Zavolejte svého lékaře, doporučuje se léky pro hormonální podpory. Viděl jsem je až 12 týdnů, a pak je naprosto dostačující těhotenství bez komplikací. Náš syn se narodil v srpnu, a my jsme nadmíru spokojeni!

Anastasia:

Tato klinika je vynikající. To nám pomohlo otěhotnět se svým manželem v krátkém čase. Jsem velmi vděčný všem, kteří nám pomohli v tomto. Děkujeme, že jste, že stále existují lidé jako Dr. Shekhovtseva LN

Clinic "Kuban Medical Center"

Best Různé 2017

Adresa: g. Krasnodar, ul. Moskva, d. 65

Telefon:.: +7 (861) 252-14-55

Hodnocení klientů kliniky:

Lydia:

Pozoruje se v Šmelová velmi profesionální lékař, ona byla schopná najít příčinu mé neplodnosti, které nemohly najít jiné doktory po dobu 8 let. Nyní připravuje na insiminatsiy, věřím, že vše dopadne, a můj manžel a dítě bude! Velmi blízký přítel pochválil centrum, to byla ona, kdo trval na tom, že jsem se tam léčit.

Faith:

Krásné prostory! Lékaři jsou zde opravdu profesionálové. Práce na lince specializace. Já sám léčilo ve středu a byl spokojen s výsledky. Moje dcera je nyní 9 měsíců. Ačkoli to skořápky, ale prospěch.

Město Nizhniy Novgorod

Best Různé 2017

"Stork" Clinic

Adresa: Mr. Nižnij Novgorod, ul. Beketov, d. 23 (naproti bowlingu "vítězství")

Telefon:.: +7 (831) 412-25-96

Hodnocení klientů kliniky:

victoria

Vzhledem k Medical Center "Stork", letos v létě naše dvoynyashechky narodil (dcera a syn). Mnohokrát děkuji Khruleva Natalia V.! IVF se ukázalo poprvé. K tomu byl léčen pro neplodnost ambulance pro dalších 5 let.

Irina:

Snažíme se otěhotnět na svých 1, 5 roku. Od února 2010, na začátku pozorované v "Stork", lékař Sherstneva OV To je velká klinika bez další analýzy a uzdravení, vstřícný postoj z čistírny u lékaře, tam byl dlouho očekávaný těhotenství v dubnu. Udržet krok bude pouze zde.

Eugene:

Pozorované v "Stork" kliniku asi tři roky na IVF nemohly být vyřešeny během dvou let, udělali jsme 2 inseminace - to vše bezvýsledně. V prosinci 2007. Jednalo se o první pokus o IVF, bohužel, po dobu 10 týdnů těhotenství zmrazil říci, že to bylo těžké psychicky, pak nic říkat, ale přesně to krátké období jsme udělali druhý pokus, to je nyní 2 měsíce synulka.

Léčba klinika, neplodnost, "táta máma a dítě"

Best Různé 2017

Adresa: Str. Gorkij, 195

Telefon: (831) 4161-661, 4129-029.

Recenze IVF, "Tati, maminka a děťátko" klinikách v Nižním Novgorodu:

Anna C .:

Můj přezkoumání Clinic "táta máma a dítě" v Nižním Novgorodu lékaře Melekhina-Torunovoy SN Díky jejímu I Mother nádherné syny (IVF + ICSI). Skláním se!

Rima:

Děkuji lékaře Reprodukce Komarova E. V klinice, "Tati maminka a děťátko." Wonderful lékař. První pokus, byl jsem 39 - dceru! Srdečné díky!

Dean L:

Opatrný přístup k lékaři pacienta. Žádný spěch.

Clinic "Elegra"

Různé picture 2017

Adresa: 603000, Nižnij Novgorod, ul. Zvezdinka, d. 18

Telefon: +7 (831) 4397714, +7 (831) 4341762

Hodnocení klientů kliniky:

Alexander:

Adresované několikrát za testy na IVF. Přišla po předchozí domluvě, nebylo fronta. Celý personál je velmi zdvořilý a je umístěn pouze zákazníky. Byl jsem překvapen, že lékaři na klinice mladých lidí (do 30 let). Alespoň těch, s nimiž jsem se musel komunikovat. Klinika se nachází v centru města. Výsledky analýz jsou připraveny rychle a v čase. vše, co jsem byla uspořádána!

Natalia:

Neplodnosti klinika funguje velmi dobře v Nižním Novgorodu "Elegra" Slyšel jsem od kamaráda, že je skvělý doktor. Příjmení nemůže vzpomenout teď. Je považován za jeden z nejlepších gynekologů v Nižním Novgorodu. Můj přítel tam dělal IVF a nyní své dítě po dobu jednoho roku. Já, bohužel, nedostal k tomu, ale doufám, že v příštích 3 měsíců se tam dostat taky.

město Samara

Různé images 2017

Na klinice "ECO"

Adresa: pan. Samara, atd. Karl Marx, 6 ..

Telefon:.: +7 (846) 247-90-01

Hodnocení klientů kliniky:

Jan:

I plně sympatizuji s těmi, kteří opustili pozitivní zpětnou vazbu na pracovníky na klinice, tam je opravdu bez výjimky, pracovníci jsou velmi sympatické a kultivované lidi. Osobně teď složit vyšetření a ošetření Anna Alexandrovna Ryzhov, je velmi citlivý a pozorný člověk, vždy přehledně vysvětluje všechny těžké zdravotní nuance. Velký dík patří k ní.

Elena:

8 let můj manžel a já neměla děti. Zachází IIR "On a ona", léčitelé, a tak dále. D. Všechny bezvýsledně. V jednu chvíli jsme se rozhodli začít znovu na klinice "ECO". Všechny předchozí vyšetření, vyšetření přijata, opět nic společného znovuzískání s výjimkou splatnosti testů. Anna A. Ryzhov - moc děkuji za odpovědné a pozorný postoj, můj mír, za vaši trpělivost a vytrvalost. Děkuji za vaši dceru.

Clinic "IDK"

Různé wallpapers 2017

Adresa: pan. Charkov. Nadšenci, d. 29 (čl. Metro Sport)

nebo b. Samara, ul. Novo-Sadovaya, d. 139 (v Rockets, rezidenční komplex "Star")

Telefon:.: +7 (846) 933-82-82, + 7 (846) 342-62-62 ( "DCO" na ulici nadšenců.)

+7 (846) 270-32-08, +7 (846) 270-32-09, + 7 (846) 342-62-62 ( "DCO" na Novo-Sadovaya ulici).

Hodnocení klientů kliniky:

Mila:

Všechny neplodné páry naleznete na této klinice! Centrum super! Lékaři jsou vynikající! Není to tak elegantní interiéry, a, víte, tam jsou fronty, ale... ! Mottem této klinice - výsledek! Byl jsem okamžitě schopen zjistit příčinu neplodnosti, na rozdíl od jiných, jsou považovány za strmý v našich klinikách město.

Jeanne:

Chtěl bych poděkovat celému týmu za IDK kliniky laskavostí a profesionalitou. 17.prosince 2010 se nám narodil syn Dania. Před osmnácti měsíci, jsem dospěl k Dopingový komisař o přípravě na těhotenství, vyřeší se zjištěné problémy, prošel zkouškami, dlouho očekávané těhotenství. Celé období těhotenství jsem byla také pozorována v IIR - už chtěl jít na pravidelné nemocnice, protože je důležité, aby se vždy chcete dostávat jen kvalitní zdravotní péči a pozitivní emoce. Touto návštěvou lékařů zejména gynekologové vždy způsobeny mi stres, ale když jsem se dostal do nemocnice, jsem pochopil: to je nemožné jít na recepci bez nervů, protože věděl, že všechno bude v pořádku.

Město Rostov na Donu

images 2017: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze Různé

Clinic "Genom"

Adresa: Mr. Rostov na Donu, ul. 21 řádek, d. 8

Telefon:.: +7 (863) 253-17-22

Hodnocení klientů kliniky:

Maria:

Byl v nemocnici na dlouhou dobu, dlouho se zpracuje, předán mnoha analýz, i bez nich, bohužel, kdekoli! Na klinice přišlo jako doma již! Vnímám nemohl moc dlouho, ale vytáhnout to nepřišel okamžitě k lékaři. IVF Ukázalo se, aby se první pokus! Stálo to spoustu času a nervů, peníze! Ale výsledek stojí za to!

Ella:

Můj manžel a já jsem měl nějaké problémy s přirozeným početím, a šli jsme po dlouhou dobu v různých klinikách a lékaři. Takže, klinika "Genom" Doporučujeme dost chytrý androlog. Dále jen "gen" se doporučuje předat analýzu pokročilé spermatu. On argumentoval svůj směr tak, že je v "genomu" zkoumala sperma není ručně pod mikroskopem, a některé velmi dobré moderní a spermií, a to nejen v Rostově. To znamená, že výsledky dává počítač. Kromě toho, když jsme přijeli do "genomu" Bylo nám řečeno, že spermie nemůže přinést s sebou, a je třeba vzít ejakulát pouze v nich. A do 3 předešlých místech, kde jsme prošli, jsme vždy řekl, aby přinesl s sebou. Pravděpodobně se říká, že dávají nejobjektivnější výsledek.

Různé: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze | Images 2017

Na klinice "Centrum pro lidskou reprodukci a IVF"

Adresa: Mr. Rostov na Donu, ul. Mečnikov, d. 43

Telefon:.: +7 (863) 235 87 77

Hodnocení klientů kliniky:

Catherine:

Udělal jsem IVF v květnu ve středu. Ukázalo se, že 1 krát. Teď jsem v 16. týdnu. Líbilo se mi to. Lékař měl jsem Kazantsev T . A po kladném hCG přišel do jejího přizpůsobení podpory a ultrazvuku. Pak jsem byl převeden na Levchenko, že je těhotná. Profesionální přístup. To jsem si uvědomil, a výsledek, jsem jim moc děkujeme.

Larissa:

V této klinice spokojen s postojem lékařů k pacientům, všechno udělal docela efektivně a profesionálně. Nedávno jsem se v klinice IVF a byl spokojen s výsledkem.

město Chabarovsk

Images: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze | Různé 2017

Clinic "Perinatální Center"

Adresa: g. Chabarovsk, ul. Istomin, d. 85

Telefon:.: +7 (4212) 451-93-0, +7 (4212) 451-96-9

Hodnocení klientů kliniky:

Lily:

Na úkor podpory není dosud znám. A poprvé navštívila, se vrátil domů spokojeni. Všechno je krásné. Nové vybavení. Dobrá péče o pacienty. Všechny údaje na nahrávce telefonu fronty nemusíte čekat půl dne, organizaci jsou dobře promyšlené. A za to, že vám moc děkuji. I když to není nutné sedět v dusném prostředí a čeká na ně přijde řada.

Inna:

všechno, co se mi líbilo, počínaje vztahem personálu, a konče celkovou pobyt s dítětem! Dům tam jsou dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje, všechny moderně! A porod i na separaci. Ve druhé dítě, budu jen jít tam.

města Irkutsk

photos 2017: Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze Různé

Na klinice "Matka a dítě"

Adresa: g. ul. Puškin, d. 8 a

Telefon:.: +7 (3952) 63-03-79, +7 (3952) 63-03-87

Hodnocení klientů kliniky:

Anna:

Více než rok je sledován v Topshinoevoy Rimma Konstantinovna - citlivý, pozorný a kompetentní odborník a osob. Dnes je to můj dlouho očekávaný těhotenství. Velmi spokojeni s lékařem a workflow na klinice.

Claudia:

Mohu vám říci, o Irkutsk kliniky "matku a dítě". To je vynikající zdravotní středisko. Moc se mi to líbilo. Tam a léčba pacientů na vysoké úrovni, že mnozí lékaři musí naučit. Nemohl jsem se dostat těhotná déle než 10 let. S tímto výsledkem k čelní straně. Obrovské díky nim úspěch v jejich práci a prosperity.

město Vladivostok

photos Různé 2017

Na klinice "Centrum Saint Mary ’

Adresa: pan. Vladivostok, ul. Kalinina, d. 275

Telefon: +7 8 (423) 268-48-53 ;. +7 8 (423) 268-48-53

Hodnocení klientů kliniky:

Tatiana:

Nemohli jsme otěhotnět po dobu 8 let, jsme byli léčeni v různých nemocnicích a jiných lékařů. Pak se obrátil k "Center of Santa Maria loni v březnu. V důsledku toho se v květnu loňského chirurgii, hormonální léčby a pak v listopadu, jsme byli schopni otěhotnět. Lékař nastavit pouze pro pozitivní postoj, všechno dobře vysvětlit, v případě potřeby i malované, aby bylo jasnější. I když jsem dlouho váhal, zda se má dělat IVF.

Jeanne:

Nyní jsem vlastníkem nádherné dítě s touto klinikou. Se mnou tam velmi zdvořile povídali po celou dobu těhotenství. A co je nejdůležitější, po prvních testů byli schopni učinit správné diagnózy a v době, kdy jsem byla těhotná. Budu plánuje druhé dítě jen tam.

město Saratov

Většina ivf kliniky rusko. Kontakty, adresy, mapy, recenze Různé 2017 year

Na klinice "Clinic Doctor Paramonov"

Adresa: pan. Saratov, ul. Technické, d. 10 a

Telefon: 7 8 (8452) 66-03-03

Hodnocení klientů kliniky:

Elena:

Na klinice byl osobně s danou osobou. Fronta nebyla a potěšením. Díval jsem se na lékaře, který na recepci Můj manžel a já jsme byli spokojeni. Poměr byl pozorný, že je k dispozici vysvětlit a předepsat léčbu, která nepřekračuje rámec toho, přiměřenosti, je velmi potěšen. V důsledku toho jsme měli syna.

výkon:

Líbilo se mi kliniku. Koneckonců, když platíme peníze, chci postoj vůči němu bylo vhodné, ne hrubost a boorishness. K dispozici je zde vztah. Nejen, že souhlasím s tím, co testy je třeba vzít do nich. Také jsem opakovaně řekl, že si můžete vzít, což je výhodné pro nás, což je důležitější, přináší výsledky. Zvláště zkoušky nejsou podávány. To je dost vytáčet internetu seznam testů, a zdá se takový seznam.

Pokud se vám líbil náš článek a máte nějaké myšlenky o tom, sdílet s námi! Pro nás je velmi důležité znát váš názor!

Stork IVF klinika v Nižním Novgorodu Video.

Podělte Se S Přáteli
Předchozí Článek
Následující Článek

Zanechte Svůj Komentář